Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

SELF-I

Self-I är sveriges första nationella enkät riktad till förare av laddbara bilar. Du som har svarat på enkäten har möjlighet att delta i en utlottning av 101 priser. 

  • Förstapris är upplevelsen ”Biltestare för en dag” ihop med Sveriges främsta elbilsmagasin.
  • Övriga 100 priser är en kortare prenumeration på tidningen ELBILEN i Sverige som du kan skänka till någon eller naturligtvis behålla själv.

Allt kommer att lottas ut och vill du delta i utlottningen anger du bara ett telefonnummer där vi kan nå dig dagtid.

All information hamnar i en avpersonifierad databas och listan på telefonnummer raderas efter utlottning.

Resultat från studien kommer att publiceras här på denna sidan så snart det finns tillgängligt.

Laddbara fordon är en del av en nödvändig omställning mot hållbara transporter och drivmedel. Men vi är fortfarande i en introduktionsfas i Sverige och vi behöver mer kunskap. Projektet SELF-I, ”Svensk Enkät Laddbara Fordon – Inledning/introduktionsfas”, skall ge oss svar om framtidens elektromobilitet. Underlaget för detta är verkliga användares erfarenheter av laddbara fordon.  

Enkätarbetet leds av Test Site Sweden vid Lindholmen Science Park, i samarbete med Umeå Universitet, Mittuniversitetet i Österund och Högskolan i Gävle. Svensk finansiering kommer från Energimyndighetens demoprogram för elfordon.  

Parallellt med denna svenska studie genomför TÖI, ”Transportøkonomisk Institutt”, i Norge en liknande studie och för andra gången. Vill du veta mer om utfall från tidigare norska studier kan du läsa här: www.toi.no

Kontakt: 
Leif Axelsson
e-mail: 
leif.axelsson@lindholmen.se

 

energimynidgheten.jpg

toi.png
umea_uni.png hogskolan_i_gavle.png
mittuni_0.png llsp.jpg