Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen travel info

Bilrörelsedatabasen presenteras internationellt

Under European Electric Vehicle Congress 14-16 mars i Genève, presenteras den nationella bilrörelsedatabasen för en bred publik.

European Electric Vehicle Congress (EEVC) är en global plattform för e-mobilitet för att möjliggöra utbytet mellan aktörer inom R&D, industrin, myndigheter, användare och ideella organsationer. I år äger kongressen rum i Genève 14-16 mars.

Under sessionen "D2 - Policies and Market Dynamics" kommer Frida Hermansson, projektledare för nationella bilrörelsedatabasen, att presentera "Managing Stakeholder and Data Collection in Living Labs for Sustainable Transport Systems". 

-Det är viktigt för oss att dela de lärdommar vi fått kring att logga bilröresler så att andra aktörer dra nytta av våra erfarenheter, det är onödigt att uppfinna hjulet igen, säger Frida.

-EEVC är ett betydelsefullt event för oss att delta i, det samlar aktörer inom området och ger ett bra informationsutbyte och inspiration för framtiden, avslutar Frida.

Frida Hermansson har under 2016 arbetat med att utveckla och sprida information om Bilrörelsedatabasen nationellt, varför deltagandet i Genève är ett viktigt steg för framtida samverkan i internationella forum.

Läs mer om EEVC17 här
 

Läs mer om Bilrörelsedatabasen