Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Programkonferens för Vinnovas program ”Testbäddar inom miljöteknik”

Den 21 mars i Stockholm var det Programkonferens för Vinnovas program ”Testbäddar inom miljöteknik”. Syftet med konferensen var lärande och erfarenhetsutbyte mellan testbäddsprojekten. Under dagen diskuterades bland annat ledning och organisering av testbäddar samt specifika utmaningar i testbäddsutveckling.

I konferensen deltog närmare 50 deltagare från Vinnovas testbäddsprojekt, berörda myndigheter och från näringslivsdepartementet. 

- Det var många viktiga diskussioner och ett bra erfarenhetsutbyte vilket var en av dagens höjdpunkter säger Per Sunnergren projektledare Test Site Sweden West vid Lindholmen Science Park.

Gällande utmaningar kring tesbäddsutveckling presenterade Per Sunnergren ett analysarbete som genomförts tillsammans med Vinnnova – med fokus på nyckelfaktorer för att lyckas skapa öppna självgående tesbäddar.

Mats Tyrstrup (Handelshögskolan i Stockholm) höll en mycket uppskattad föreläsning om Ledarutmaningar i organisatoriska mellanrum, något som i stor utsträckning också är giltligt för testbäddsprojekt.

Agendan